начало / Въпроси

Въпроси

Разход на гориво?

Пропан-бутана има по-ниска енергийна стойност на единица обем от бензина , разходът при шофиране ще бъде приблизително с около 20% по-висок , отколкото потреблението на бензин . В крайна сметка, допълнително консумацията зависи и от съотношението на пропан и бутан, който сте заредили.

Дали втечнен нефтен газ в безопасност?

Втечнения нефтен газ е безопасно гориво. Изключително високите изисквания за безопасност, трябва да бъдат изпълнени при неговото транспортиране и съхранение . Независими органи за проверка, са одобррили и сертифицирали отделните компоненти на системите на Vialle.  Системите на  Vialle се монтират само от специализирани фирми, които да отговарят на стриктни стандарти. Те имат обучен персонал и специални инструменти, които са необходими за монтаж и ремонт на Vialle системи за втечнен нефтен газ .

Управление на превозно средство при използване на втечнен нефтен газ е също толкова безопасен, колкото шофиране с помощта на бензин или дизел. Системата е оборудвана с различни характеристики за безопасност и е в съответствие със съптветното законодателство . Министерството на транспорта би следвало да контролира инсталацията.

Дали втечнен нефтен газ е подходящ за всеки бензинов двигател?

Не, има двигатели, които не са подходящи за употреба с втечнен нефтен газ . В много случаи е възможно да се направи двигателя подходящ, чрез просто изменение . Попитайте инсталационния специалист на Vialle или търговеца, от когото сте закупили дали е подходящо Вашето превозно средство за инсталация на VIalle.

Загуба на място?

Възможно е LPG бутилката да заема мястото на резервната гума, за да се спести пространство в багажника.

Поддръжка , сервиз и недостатъци?

Системата Vialle LPI е напълно без поддръжка. Следователно не е необходимо да се обслужва периодично .

Загуба на мощност?

Със системата Vialle LPI не съществува загуба на мощност .

Какво е втечнен нефтен газ?

LPG ( втечнен въглеводороден газ ) е комбинация от газ пропан и бутан. Втечнен нефтен газ се произвежда по време на рафинирането на петрол и природен газ. В естественото си състояние той е в газообразен. Съхранява се под високо налягане, като течност в резервоара за втечнен нефтен газ. Това е газ без мирис, но от гледна точка на безопасност е добавена миризма към него.

Изработено от: WebArtGraphic.com CMS: FlexCont
Back To Top