Vialle LPi

система на течна фаза,
подходяща за многоточкови инжекциони

(LPi) Инжекционна система Vialle Под влиянието на повишените изисквания по отношение на вредните емисии и употребата на гориво, автомобилната технология в момента е на високо ниво. Примери за това са разработките в областта на намаляване обема на двигателя и увеличаване на мощността, чрез използването на един или два турбо-двигателя. Течният газ се възприема за чисто гориво от много години. В много случаи могат да се направят солидни икономии от разходите за гориво. За да може това гориво да се използва пълноценно във вашата кола без проблеми, избраната газова система трябва да бъде съвместима с високо-технологичните системи използвани във вашата кола. По този начин можете да спестите пари, без да изгубите от производителността. Това може да стане благодарение на инжекционната система за впръскване на течен пропан (LPi).

Лидер в пазара на технологии Vialle e холандски производител и по отношение на технологиите е световен пазарен лидер в областта на автомобилните системи за течен газ. След години на развитие и тестване Vialle пусна в употреба инжекционна система за автогаз, чието качество съответства на това на най-висококачествените инжекционни системи. Системата за инжекционно впръскване на пропан-бутан може да се използва с модерните инжекциони MPfi или турбо двигателите, и напълно отговаря на E-OBD (European On Board Diagnostics). Оригиналните свойства на системите са напълно запазени. Използването на тази технология не води до изпаряване, a се впръсква в смукателния колектор като течност. Охлаждащият ефект на изпаряващите се газове подобрява обемната ефективност и повишава мощност от двигателя. Поради използването на оригиналния бензинов компютър в превозното средство, всички отличителни качества на колата се запазват и преди всичко се подобряват параметрите в областта на опазването на околната среда.


Предимства:

  • Няма видима разлика между шофиране с бензин и шофиране с пропан-бутан.
  • Няма загуба на мощност, което означава, че не се намалява максималната скорост на колата.
  • Ускорението не се намалява при използването на автогаз.
  • Не е необходима допълнителна поддръжка и шофьорът може да остане с първоначалния си график за обслужване.
  • Не съществува опасност от възпламеняване на ауспуха, момент, който няма как да бъде пренебрегнат, когато се използват газови системи с газообразна фаза.
  • Системата не е чувствителна към състава на горивото и условията на заобикалящата околна среда като температура, влажност или височина.

Технология

LPi системата работи по същия начин като бензиновата система, течното гориво циркулира и се доставя до инжекторите. Системата разполага с резервоар за гориво с вградена мембранна помпа. Помпата увеличава налягането в системата до 5 бара и изпомпва течното гориво към регулатора за налягане. Този компонент регулира и контролира налягането в системата и също така съдържа електромагнитен клапан, който се отваря, след като шофьорът задейства бутона за избор на гориво и двигателят продължи да работи на автогаз. Горивото се изпраща към инжекторите, които са разположени в смукателния колектор. Излишното гориво се връща чрез регулатора на налягането към горивото на резервоара. Инжекторите на автогаз се контролират от електронен контролер за автогаз (LPE). Това устройство използва оригиналните сигнали от управляващото устройство на двигателя (ECU) и ги адаптира към LPG инжекторите. По този начин всички оригинални сигнали от управлението на двигателя и системите за диагностика на превозното средство остават непокътнати. Течният газ има физическата способност при определени обстоятелства да се изпарява под влиянието на топлината и температурата.


Гаранционен срок

ТРИ ГОДИНИ ИЛИ 100 000 км., което настъпи първо при спазване на гаранционните условия.
Всяка система е придружена с гаранционна книжка, инструкция за експлоатация и гаранционни условия. Пълна информация за цени, монтаж и гаранция на газово инжекционни системи Romano и за това което Ви интересува се свържете с нас на посочените телефони за връзка.

цена
3950.00лв.

http://nitoautogas.com/w/p/a/1/17/6/bg/Vialle-LPi
6
Vialle LPi
3950.00
0.000
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 388.42 лв. на месец

Изработено от: WebArtGraphic.com CMS: FlexCont
Back To Top